EN FÖRELÄSNING OM ATT KÄRLEKSBOOSTA I VARDAGEN!

Micke föreläser om att hemligheten bakom ett äktenskap/parrelation – som vecka efter vecka, månad efter månad och år efter år – präglas av kärlek, glädje och harmoni stavas: GODA VANOR I VARDAGEN!

I föreläsningen lyfter Micke fram 10 goda vanor att genomföra i vardagen där insatsen är ganska liten men utfallet stort!

Så passa på att ge er relation goda vanor som håller i längden, höjer motivationen och fördjupar kärleken!

parrelationer micke gunnardo

EN FÖRELÄSNING OM ATT ÖKA SANNOLIKHETEN TILL EN LIVSLÅNG RELATION!

Minns ni dagen då ni sa ja till varandra? Tiden går fort och de ambitioner man från början hade med parrelationen kan vara svåra att leva upp till. Livet tillsammans kan vara fantastiskt! Trots det slutar många förhållanden i slentrian och/eller separation.

Med erfarenheter från både sitt eget äktenskap och från många av de samtal han haft med par i kris försöker Micke besvara frågan: Vad behövs för att bygga en kärleksrelation som klarar med- och motgång? Svaren han ger på den frågan ger hopp om att den livslånga kärleken finns inom räckhåll.

EN FÖRELÄSNING OM ATT ORKA HA LUST TILL BÅDE FÖRÄLDRASKAP OCH PARRELATION UTAN ATT BEHÖVA GÅ PÅ KNÄNA!

Det är ibland svårt att veta hur man ska tackla den stora utmaningen att vara förälder och samtidigt orka ta hand om relationen till sin partner!

I föreläsningen får ni tips och exempel som hjälper er till ett gott föräldraskap samtidigt som ni med små insatser kan boosta varandra i äktenskapet/parrelationen.

parrelationskurs

PARRELATIONSKURS

Det är värdefullt att ge tid och uppmärksamhet till vår närmaste relation. Oavsett hur länge man har varit tillsammans mår alla väl av att lyssna på undervisning och samtala med varandra om sitt förhållande. Livet tillsammans kan vara fantastiskt! Trots det slutar många förhållanden i slentrian och separation. Vad behövs för att bygga en kärleksrelation som klarar med- och motgång?

Relationsfirman kan ordna tre lördagar hos er med målet att hjälpa par bygga ett hälsosamt äktenskap/förhållande som varar för livet.

Innehåll:

– att bygga en säker grund
– konsten att kommunicera
– bra sex

– kärlek i praktisk handling
– att ha roligt tillsammans
– att lösa konflikter

Kursupplägg

Tider

3 lördagar med ca 3 veckors mellanrum då kursen bl a bygger på praktisk tillämpning hemma.

10.00 – 10.30 Drop-in-fika

10.30 – 12.30 Undervisning/samtal

12.30 – 13.15 Lunch

13.15 – 14.30 Undervisning/samtal

Inbjudan

Parallellt med en öppen inbjudan kan man också ha en riktad inbjudan per brev till de som är småbarnsföräldrar och/eller varit gifta i t ex upp till 10 år etc. Relationsfirman kan ge förslag på dessa inbjudningar.

Övrigt

Ett deltagande i kursen förutsätter att paren planerar för att vara med vid alla tre tillfällen.

Kursdeltagarröster

Kursen har gett en ordentlig puff och fått oss att tänka till!

Bra med egen prattid i kursen då det finns ett stort motstånd till att få min partner att prata hemma.

I kursen fick vi det bästa av det mesta som är viktigt. Bra gjort!

Skönt att få tid tillsammans!

Kursen har varit på en bra nivå, lätt att utgå ifrån och fortsätta att jobba med hemma.

Trevligt, informativt och utmanande!

parrelation-samtal

SAMTAL/VIDEO-SAMTAL

Livet tillsammans kan vara fantastiskt! Trots det slutar många förhållanden i slentrian och/eller separation.

Går det att få en dåligt fungerande relation att fungera bra igen?
Absolut!
Inte nödvändigtvist lätt, men det går!

Det finns många goda exempel på par som levt ett långt och harmoniskt liv tillsammans. Det som nog förenar dem alla är medvetenhet och beslutsamhet omsatt i praktisk handling. Med andra ord blir inte en ”lycklig” relation till av sig självt. Som par behöver man bli medveten om vad som tillför relationen kärlek, lycka och harmoni och bestämma sig för att tillgodose dessa behov genom praktisk tillämpning.

Har man kört fast är det viktigt att be om hjälp.

Oavsett var ni bor så erbjuder jag videosamtal via Zoom/Teams/Skype.  För er som bor i Västerås eller dess närhet är min samtalsmottagning ett alternativ.  Ni får möta en erfaren parvägledare som kan hjälpa er med att vidga perspektiven i olika frågeställningar, få nya verktyg att arbeta med och hjälp att kommunicera i låsta situationer.  Jag arbetar lösningsfokuserat och är övertygad om att det alltid finns nya möjligheter för den som vill.

Det kan bli bättre!

Ring eller maila för konsultation och/eller tidsbokning.

Sök hjälp i tid! Ju förr desto bättre!