EN FÖRELÄSNING OM ATT HITTA DEN GODA BALANSEN MELLAN RAMAR OCH KRAMAR!

Att vara förälder kan verkligen vara både härligt och besvärligt! Du kan ha perioder då du känner stolthet och njuter av att vara förälder. Andra perioder undrar du om du är särskilt bra för dina barn och önskar kanske att du slapp ansvaret för ett tag.

Micke kommer att dela allvarliga och roliga exempel från verkliga livet och hjälper föräldrar att fokusera på sådant som leder till ett gott föräldraskap med det goda samvetet i behåll!

EN FÖRELÄSNING OM ATT ORKA HA LUST TILL BÅDE FÖRÄLDRASKAP OCH PARRELATION UTAN ATT BEHÖVA GÅ PÅ KNÄNA!

Det är ibland svårt att veta hur man ska tackla den stora utmaningen att vara förälder och samtidigt orka ta hand om relationen till sin partner!

I föreläsningen får ni tips och exempel som hjälper er till ett gott föräldraskap samtidigt som ni med små insatser kan boosta varandra i äktenskapet/parrelationen.

samtal

SAMTAL/VIDEO-SAMTAL

Att vara förälder kan vara både härligt och besvärligt! Så måste det få vara för det är ingen enkel uppgift.

Men blir det för svårt där vanmakt och frustration får ett allt starkare grepp om dig är det hög tid att söka hjälp. En del barn sätter sina föräldrar på stora prov, ibland allt för stora för att man ska klara av det ensam.

För en del finns hjälpen på nära håll; livskamraten, föräldrar/svärföräldrar, syskon eller vänner. För andra finns inte den hjälpen eller så är den inte tillräcklig.

Man kan alltid ringa kommunens växel för att få reda på vilken hjälp just din kommun kan erbjuda.

Oavsett var ni bor så erbjuder jag videosamtal via Zoom/Teams/Skype.  För er som bor i Västerås eller dess närhet är min samtalsmottagning ett alternativ.  Jag vill stötta, ge verktyg, vägledning och hopp i ert föräldraskap.  Jag har stor erfarenhet av egna barn som genomgått alla åldrar och faser och många års erfarenhet av att vägleda föräldrar och därför bred kunskap om konsten att vara en bra förälder.

Kom ihåg att ni som föräldrar är de viktigaste människorna i era barns liv!
Lycka till som mamma och pappa!

Ring eller maila för konsultation och/eller tidsbokning.

Sök hjälp i tid! Ju förr desto bättre!